4 parfumuri care îți sporesc încrederea

Parfumul are o influență puternică: îți poate contura personalitatea, poate oferi o impresie puternică despre cine ești, te poate face mai încrezătoare și îți poate îmbunătăți starea de spirit. Indiferent dacă îți faci griji privind interviul pentru job-ul pe care ți-l dorești sau dacă te simți obosită după o zi dificilă, avem leacul perfect pentru tine! Aceste arome îți vor ridica instantaneu moralul!

1. REGĂSEȘTE-ȚI PUTEREA INTERIOARĂ
În zilele când simți că viața ți-a oferit prea multe lămâi și că ți-a scăzut încrederea în tine, poți apela cu încredere la un parfum, care te va ajuta să-ți refaci starea de spirit. Pentru aceste zile, aromele de pământ sunt cele mai indicate. Acestea te vor ajuta să îți regăsești calmul emoțional în situații dificile și chiar îți vor oferi un plus de forță. Inspirat de zeița nordică Idunn, Possess The Secret conține un puternic acord unic de mere aurii, creat special pentru a-ți regăsi puterea interioară și energia. Notele de bază de lemn de santal și vanilie conferă un sentiment de liniște interioară, de forță și de stabilitate - indiferent de dificultățile pe care viața ți le rezervă!

2. ÎNCREDERE ÎN CARIERA TA
Pregătirea pentru un interviu sau pentru o întâlnire importantă cu managerul tău poate uneori să necesite un pic mai mult curaj. Pentru a înlătura orice sentiment de anxietate sau tensiune, caută parfumuri caracteristice, care te vor face să te simți calmă și stăpână pe tine, și care să îți ofere în același timp și acel plus de încredere. Parfumurile orientale reprezintă cea mai buna alegere în aceasta situație; sunt convingătoare, fără a fi opulente. Cu note proaspete de coacăze albe și coajă de lămâie, Lucia Bright Aura redă strălucirea interioară și un plus de încredere sclipitoare. Notele de inimă de lemn de cedru și chihlimbar se combină perfect într-o aromă sofisticată și unică.

3. ÎNCÂNTĂTOARE ȘI PLINĂ DE ÎNCREDERE
A sosit momentul primei întâniri și ești aproape gata de plecare când emoțiile încep să te copleșească. Despre ce vom discuta? Dacă îmi transpiră palmele? Ce parfum ar trebui să port? Deoarece primele arome ale parfumului lasă o impresie la fel de intensă ca și primele tale cuvinte, îți recomandăm să optezi pentru note florale ușoare, dar în același timp senzuale. Ce-ai zice despre un parfum romantic, cu note voluptoase? Eclat Mademoiselle conferă o feminitate delicată, exotică și sublimă care sugerează un caracter sofisticat și romantic. Cu note subtile de apă și hibiscus alb, acesta reprezintă accesoriul perfect chic pentru o seară petrecută în doi.

4.ÎN CENTRUL ATENȚIEI
Dacă veniți la o petrecere sâmbătă noaptea și doriți să fii în  centru atenției, avem o propunere. Noua aromă On the Edge — exact ce ai nevoie. Oriental și lemnos, cu not ede toporași negri, portocală îți va adăuga senzualitate și te va ajuta să te afirmi în mod clar. Sticla originală cu un capac cu picior poate fi așezată pe oricare dintre fețe - așa cum vă place, sau o puteți purta în geantă.

Text: