4 arome ce îți sporesc încrederea în sine

Ai un interviu pentru o slujbă de vis sau doar o zi, în care dispoziția ar putea fi mai bună? În continuare, vorbim despre cum să alegi un parfum ca să te simți cel mai bine în orice situație.

1. FĂ O SCHIMBARE

Sunt zile în care te simți mai rău ca niciodată, deși nu s-a întâmplat nimic. Sau zile în care nu te poți „aduna”. Pe lângă lucrurile evidente (o pauză, o plimbare sau un ceai de mușețel), mirosurile lemnoase pot ajuta. De ce? Notele lemnoase sunt liniștitoare în situațiile dificile și chiar îți oferă încredere și putere. De exemplu, aromele pereche Possess The Secret. Parfumul este inspirat de legenda despre zeița Idunn. Zeița tinereții veșnice, care purta într-o cutie niște mere aurii, cu ele ea le dădea putere celorlalți zei și le insufla încredere în victorie. Parfumul pentru el POSSESS THE SECRET MAN este inspirat din legenda zeului Thor, care stăpânește fulgerele și furtunile. Ciocanul lui Thor simbolizează puterea și energia inepuizabilă. Colecția Possess The Secret conține principalele secrete ale lui Thor și Idunn. Simte puterea lor!

2. CONVINGE ȘI CÂȘTIGĂ

Te pregătești pentru o întâlnire importantă sau un interviu de angajare și îți faci griji? Alege parfumurile florale proaspete. Acestea îți insuflă putere și calm, indiferent ce se va întâmpla. Poți alege LUCIA BRIGHT AURA cu note de nu-mă-uita, coacăză albă și cedru – un parfum curat, proaspăt și luminos, care oferă încredere în sine și energie.

3. CUCEREȘTE INIMA

Prima întâlnire. Ce să porți? Cum să te coafezi? Ce machiaj să alegi? Și dacă plouă, ninge, este grindină sau spui ceva greșit? Calm, doar calm. Ai nevoie de un parfum care să vorbească pentru tine. Cum ar fi ECLAT MADEMOISELLE. Feminin, romantic, sofisticat. Ingredientul  cheie, hibiscusul alb - cu expresia sa florală şi notele acvatice subtile îți vor cuceri inima și te vor face să te gândești la tine toată ziua. Alegerea perfectă pentru prima întâlnire.

4. FII TU STEAUA

Te duci la o petrecere și vrei să fii observată, noi te putem ajuta. Noul parfum ON THE EDGE – lemnos, oriental, cu note de violete negre, portocale și piele, îți va adăuga senzualitate și te va ajuta să te exprimi. Sticla originală cu un capac decorat poate fi așezată pe oricare dintre fețe - așa cum îți place, sau purtat în poșetă. 

Text: