5 ANTRENAMENTE PE CARE LE POȚI FACE ȘI ÎN VACANȚĂ

Pentru majoritatea oamenilor vacanța înseamnă relaxare. Mai exact înseamnă să lași în urmă rutina zilnică și să trăiești în cel mai extravagant stil de viață posibil. Dar dacă vrei să îți menții condiția fizică, să rămâi energizat și să te simți bine în pielea ta, îți sugerăm să încerci aceste cinci antrenamente pentru călătorii.

1. ANTRENAMENTE WOD

Iată un antrenament excelent fără să fie nevoie să petreci ore în șir la sală. Un WOD (Work Out of the Day) implică efectuarea unei serii de exerciții solicitante într-un interval scurt de timp.  Există o mulțime de aplicații sau de filmulețe video pe YouTube pe care le poți urmări pentru a-ți testa limitele!

2. SPORTURI DE PLAJĂ

Antrenează-te și bronzează-te în același timp! Sporturile clasice de plajă, cum ar fi voleiul sau tenisul de plajă, nu sunt doar super-distractive, dar rezistența nisipului va face ca antrenamentul dificil în condiții obișnuite să pară un joc de copii. Psst... nu uita să aplici din plin loțiune de  protecție solară, să porți ochelari de soare și să-ți acoperi capul cu o pălărie sau o șapcă.

3. DRUMEȚII

Scoate la iveală partea aventuroasă din tine și explorează noile împrejurimi pe jos. Poți arde în medie 200 de calorii pe oră, așa că nu subestima puterea mersului pe jos!

4.  ÎNOTUL

Înotul reprezintă antrenamentul perfect când vremea este călduroasă – te poți răcori și în același timp poți face un antrenament pentru toate părțile corpului. Un adevărat câștig! Poți încerca, de asemenea, antrenamentul aerobic de apă pentru mai multă tonifiere.

5. YOGA

Caută un loc liniștit la umbră și bucură-te de atmosfera relaxantă pe care o aduce o vacanță. Cu o sesiune de yoga, îți poți face antrenamentul cât de avansat dorești - fie te axezi pe forță și echilibru, fie te focusezi pe întinderea profundă a mușchilor pentru o flexibilitate îmbunătățită.

Text: Foto: Getty Images