5 MOTIVE PENTRU CARE SĂ CUMPERI PRODUSELE ORIFLAME

De ce ar trebui să cumperi produse Oriflame? Aceasta este o întrebare pe care ne-o punem în fiecare zi pentru a ne asigura că oferim cele mai bune produse posibile. Iată cinci motive de reținut!

1. PENTRU A SPORI FRUMUSEȚEA DINSPRE INTERIOR

În calitate de companie suedeză, credem în abordarea unui stil de viață complet care generează frumusețe. Pentru a arăta minunat, trebuie să te simți minunat! Având o experiență de 50 de ani în domeniul produselor de înfrumusețare, această abordare ne-a ajutat să definim filozofia produsului. Aceasta înseamnă să te simți atât de bine încât se vede la exterior!

 2. PENTRU A PRIMI PRODUSE CU UN RAPORT EXCELENT CALITATE-PREȚ

Suntem preocupați de crearea de produse de o calitate superioară. Produse care combină cele mai bune ingrediente natural cu cea mai buna latură a științei moderne. Produse de o performanță înaltă cu rezultate dovedite. Și deoarece credem că tot ce este minunat ar trebui să fie accesibil tuturor, le oferim la un raport calitate – preț excelent.

 3. PENTRU A CUMPĂRA MAI RESPONSABIL

Suntem îndeosebi preocupați de dezvoltarea produselor într-un mod responsabil. Acest lucru înseamnă respectul față de oameni și natură de-a lungul întregului proces – de la selectarea ingredientelor și a formulelor, la alegerea sistemelor de producție și de împachetare. Pentru noi, este de o importanță majoră să avem un impact pozitiv asupra comunităților în care operăm, cu un efect redus asupra mediului.

 4. PENTRU A OBȚINE REZULTATE DOVEDITE

Deseori depășim calitățile produselor competitorilor noștri, iar rutinele noastre unice de îngrijire a pielii și suplimentele nutritive furnizează efecte chiar mai puternice atunci când sunt combinate. Rezultatele testelor clinice care demonstrează acest lucru! De aceea cumpără produse Oriflame dacă vrei să obții rezultate.

 5. PENTRU A GĂSI CEVA COMPATIBIL CU FRUMUSEȚEA TA UNICĂ

Ne dorim să avem produse pentru toată lumea și pentru orice ocazie. Cu cea mai variată selecție de cosmetice de culoare, parfumuri și accesorii – inspirate de ultimele tendințe din domeniul produselor de înfrumusețare și al modei – oricine își poate exprima propriul stil distinctiv.

Text: