Întrebări frecvente

Răspundem la cele mai importante întrebări despre băutura Aqua Glow

Q: Ce este Ceramosides™?

A: Este un ingredient cu ceramide obținute din grâu. Ceramidele sunt lipide care se găsesc în straturile exterioare ale pielii și care sunt necesare pentru funcționarea sa normală. Ceramosides™ susține funcția barierei pielii și ajută la reținerea umidității - aceasta funcționează nu numai pentru pielea feței, ci și pentru pielea întregului corp.

 

Q: Ce înseamnă bariera protectoare a pielii?

A: Bariera de protecție este stratul cornos, prima "linie de protecție" a corpului nostru, care ajută la menținerea umezelii, protejează împotriva mediului exterior agresiv și a aerului poluat. Ceramidele sunt lipide (grăsimi) care fac parte din stratul cornos și sunt necesare pentru funcționarea normală a pielii. Aerul rece și umiditatea scăzută pot reduce nivelul ceramidelor din piele și pot slăbi funcția de barieră. Pielea care pierde umezeala devine uscată, ceea ce poate duce la apariția ridurilor vizibile.

 

Q: Ce sunt merișoarele?

A: Este o plantă artizanală cu fructe de pădure roșii mici, care crește în pădurile suedeze. Merișoarele conțin polifenoli, altfel numiți antocianine (pigmenți vegetali, datorită cărora boabele au o culoare roșie) precum și flavonoidul quercetin, care are proprietăți antioxidante.

 

Q: De ce băutura "Aqua Glow" este folositoare?

A: Studiile clinice au arătat că ingredientul Ceramosides™ ajută la creșterea nivelului de hidratare și elasticitate a pielii, precum și reduce ridurile după 15 zile de administrare. Vitamina B3 ajută la menținerea stării normale a pielii, iar vitamina C - la o sinteză normală a colagenului.

 

Q: La baza băuturii "Aqua Glow" este grâul, dar am intoleranță la gluten. Pot să consum această băutură?

A: Prezența glutenului în băutură nu a fost investigată. Dacă aveți intoleranță la gluten și doriți să consumați băutura "Aqua Glow", vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră.

 

Q: De la ce vârstă poate fi consumată băutura "Aqua Glow"?

A: Băutura nu este recomandată persoanelor sub 18 ani.

 

Q: Cât de curând voi vedea rezultatul?

A: Efectul va fi vizibil nu mai devreme de 15 zile de la consumul băuturii "Aqua Glow".

 

Q: Voi obține un rezultat dacă voi consuma băutura Aqua Glow mai puțin de 15 zile?

A: Un rezultat semnificativ este observat numai după 15 zile de administrare.

 

Q: Această băutură poate fi consumată de femeile însărcinate și de cele care alăptează? 

A:  Acțiunea ingredientului Ceramosides™ a fost studiată pe femeile sănătoase, care nu erau însărcinate. Dacă sunteți gravidă sau alăptați și doriți să consumați băutura "Aqua Glow", consultați medicul dumneavoastră.

 

Q: Pot dizolva băutura cu apă fierbinte?

A: Da, "Aqua Glow" poate fi diluat atât în apă rece, cât și în apă fierbinte.

 

Q: "Aqua Glow" poate fi consumată de diabetici?

A: Acțiunea ingredientului Ceramosides™ a fost studiată pe femeile sănătoase, care nu erau însărcinate. Dacă suferiți de o boală cronică și doriți să luați o băutură "Aqua Glow", consultați medicul dumneavoastră.

 

Studii: 1Valeri Biso și coautori."Improving Skin Hydration and Age-related Symptoms by Oral Administration of Wheat Glucosylceramides and Digalactosyl Diglycerides". Un studiu clinic al pielii publicat în revista Cosmetics 2017 4(4), 37.