5 trucuri pentru a-ți dezvolta încrederea în sine

Să recunoaștem – știi că ești deosebită! Dar chiar și cea mai încrezătoare persoană are nevoie de un impuls din când în când. Deci dacă vreodată o să simți nevoia de puțină forță în plus, încearcă una din aceste soluții ce ajută la creșterea nivelului de încredere personală.

1. Postura alfa
Ai două minute libere? Atunci o poziție care să îți confere încredere și forță este tot ce ai nevoie! Stai cu picioarele depărtate și cu mâinile pe șolduri sau cu mâinile deasupra capului în formă de V. S-a demonstrat că aceste poziții ajută la scăderea nivelului de stres și la o stare generală de siguranță de sine.

2. Zâmbește
Există un citat celebru care spune: „Zâmbește și lumea întreagă va zâmbi cu tine”. Și este adevărat! Zâmbetul nu doar te face să pari mai încrezătoare dar va reduce și nivelul de stres și pulsul. Acest lucru face posibilă exprimarea emoțiilor pozitive. 

3. Învață ceva nou
Atunci când realizezi ceea ce ți-ai propus și dobândești noi deprinderi capeți totodată o mai mare încredere personală și o imagine despre sine pozitivă. Și ca să fiu sinceră, întotdeauna este distractiv să înveți ceva nou! Poate fi frecventarea unei noi săli de forță sau ceva mai important cum ar fi învățarea unei limbi noi.

4. Parfumul care te reprezintă
Poate suna trivial, dar cercetătorii au ajuns la concluzia că persoanele care poartă parfumul lor preferat sunt și mult mai încrezătoare în ele însele. Ne-am folosit de acest fapt și am dus lucrurile mai departe creând noua Apă de Parfum My Destiny cu extract de turmalină. Cristalele acestei pietre semiprețioase posedă o energie rară renumită pentru creșterea încrederii în sine. Încearcă-l și tu!

5. Fă mișcare!
Antrenează-te, antrenează-te, antrenează-te. Poate fi un sfat deja cunoscut, dar este cel mai bun. Sportul oferă multe beneficii fizice și psihice. Și nu trebuie să fii atlet pentru a urmări aceste beneficii. Trebuie doar să setezi un rezultat în funcție de nivelul tău de pregătire și să-l obții - această reușită te va face să fii foarte mândră de tine!

Text: Foto: Getty Images