O călătorie olfactivă: descoperă natura uimitoare a Suediei

Nu putem nega puterea parfumului de a te transporta instantaneu într-o altă lume, distrăgându-ne, chiar și numai pentru o scurtă perioadă de timp, de la grijile noastre cotidiene. Suntem siguri că parfumurile .SE Swedish Experience îți vor trezi simțurile și îți vor trezi pasiunea pentru călătorii, așa cum ai visat dintotdeauna.

La fel cum savoarea dulciurilor te poate purta într-o călătorie nostalgică în copilărie, compozițiile din .SE Swedish Experience trezesc călătorul din tine. Poate că nu vei vedea pe viu frumusețea lacurile idilice, pădurile luxuriante sau plajele cu nisip auriu din Suedia, dar poți face o călătorie virtuală prin locurile inspirate ale țării, datorită noilor ape de parfum SE Swedish Experience Wild Hearts și SE Swedish Experience Blazing Warmth.

Plonjează în lacurile învăluite de ceață, în lumina lunii

Închide ochii și lasă-te învăluită de aroma surprinzătoare a rozmarinului sălbatic ce te transportă în apele răcoroase, sub lumina protectoare a lunii. Amintind de lacurile suedeze reci învăluite de ceață ale Suediei și de senzația picurilor de apă adunați pe piele, rozmarinul sălbatic este un arbust cu flori care crește în zonele umede din Suedia - doar o simplă pulverizare a parfumului acvatic - mineral te va duce cu gândul la bucuria de a înota în apele suedeze alături de prieteni. Știi sentimentul acela de exaltare pe care îl ai când atingi apa rece sau când vântul îți răvășește părul? Această esență - descoperită în Stigsbo și nota cheie a Apei de parfum .SE Swedish Experience Wild Hearts – va elibera aceeași senzație de libertate nou descoperită.

Plimbă-te prin pădure și delectează-te cu căldura focurilor aprinse

Evadează din apartamentul din oraș cu notele intense fumurii de lemn de mesteacăn incandescent, și lasă-te învăluită de un sentiment de căldură colectivă, pe măsura ce inima ta se încarcă cu optimism și bucurie. Ești înconjurată de mesteceni, în timp ce te plimbi printr-o vastă pădure suedeză - iar această aromă intensă, caldă și lemnoasă te va face să îți dorești să te pierzi în foșnetele pădurii, să stai în jurul unui foc aprins și să cânți cântece populare suedeze. Pregătește-te să experimentezi o liniște purificatoare, și să te simți una cu spiritul naturii.

Se spune că o plimbare prin pădure poate avea un efect vindecător asupra minții, iar această aromă - ingredientul cheie din Apa de parfum .SE Swedish Experience Blazing Warmth – evocă o experiență mindful de la primul miros.

Descoperă ora magică și culege flori sălbatice suedeze încântătoare

Zilele lungi și nesfârșite de vară sunt îndrăgite de suedezi dintr-un motiv întemeiat. Denumită pe bună dreptate ora magică, aceasta luminează deopotrivă cerul și sufletul tău, pe măsură ce căldura razelor aurii se îmbină cu nuanțele reci, albastre, așteptând miezul nopții.

Lasă-te cuprinsă de experiența magică de a te afla într-o grădină suedeză uimitoare din Hammarby, lângă Uppsala, cu parfumurile .SE. Culege un buchet de flori sălbatice, și fii gata ca mirosul puternic și dulce al florilor de iarbă de smirnă să îți suprindă simțurile și să îți încălzească inima, în timp ce explozia proaspătă a florilor galbene de iarba raiului emană voie bună și pozitivism.

Ești gata să experimentezi o vacanță suedeză? Pulverizează apele de parfum .SE și lasă-te purtată instantaneu în natura uluitoare a Suediei.

Oriflame nu numai că se inspiră din natură, dar face și alegeri responsabile. Fiecare element al ambalajului noilor parfumuri .SE Swedish Experience este reciclabil, iar sticlele sunt fabricate din sticlă 100% reciclată.