Urmează-ți visul, sau istoria de succes a Nataliei și Murad Osman

Creatorii celui mai romantic blog despre călătoriile pe Instagram pot fi recunoscuți în rețea cu ușurință, datorită manerei lor de a scri — în fiecare poză, spectatorul este furat și dus în depărtare de o necunoscută misterioasă. Dar să-I recunoști pe Murad și Natalia Osmann în viață nu este atât de simplu — eroii principali ai proiectului #FollowMeTo de cele mai multe ori rămân în spatele scenei. Acum e timpul perfect pentru a face cunoștință cu eroii campaniei de iarnă Oriflame!

Povestiți-ne, cum v-ați cunoscut?
Natalia: În anul 2010 ne-a făcut cunoștință un prieten comun. Un fotograf, un bun cunoscut de al meu, a spus că va veni la întâlnire cu prietenul său - nu pot spune că eram foarte mulțumită de acest fapt. (Râde)
Murad: Am încercat mult timp să obțin numărul ei de telefon de la prietenul meu, dar, în cele din urmă, a trebuit să apelez la Odnoklassniki. Atunci am și aflat că locuim în casele vecine! În fiecare dimineață, ieșeam cu bicicleta, prefăcându-mă că am de gând să fac sport, - de fapt, îi aruncam o poză Nataliei și o invitam să se alăture plimbării. Dacă nu primeam nici un răspuns —  mă duceam înapoi și îmi împlineam somnul.

Vă amintiți prima voastră călătorie împreună?
Murad: În anul 2011 a avut loc prima noastră călătorie comună – Natalia a venit la filmările, la care lucram, în orașul Barcelona. După lucru, am ieșit la o plimbare în oraș, am făcut poze, ca niște turiști obișnuiți. În cursul experimentelor postura și stilistica Follow Me a ieșit de la sine, totul părea foarte impresionant - așa că am continuat să folosim acest truc și să căutăm noi imagini. 

Când a apărut ideea creării blogului despre călătorii?
Murad: La întoarcerea mea la Moscova din Spania, contul meu personal de instagram a fost transformat într-un photoblog tematic #FollowMeTo. Atunci, platforma tocmai a început să se dezvolte, așa că am fost unii dintre primii bloggeri, mai ales în Rusia. Oriunde plecam la odihnă, făceam poze în noul stil. Așa s-a și pornit. A fost nevoie de mai mult de un an, pentru ca contul să câștige o popularitate vastă. Trei piloni pentru un blog de success —  persistența, răbdarea și credința în propria idee

Puteți spune, că călătoria s-a transformat în lucru pentru dvs. sau continuați să vă bucurați de acest proces?
Murad: De obicei călătoria durează cel mult două săptămâini. Îi invidiem pe cei, care pot pleca pe o lună în America sau pe jumate de an în Asia. Celor din jur li s-ar putea părea, că avem un lucru de vis, însă filmarea este un proces destul de dificil. Întotdeauna încercăm să facem pauză, doar pentru a ne bucura de noul oraș sau țară - căutăm locuri interesante pentru micul dejun, acoperișuri romantice cu privelilști uimitoare.
Natalia: Dacă procesul de a călători s-ar transforma în rutină —  proiectul #FollowMeTo ar fi încetat să existe deja. Mai ales, că au rămas încp atâtea locuri, pe care nu le-am vizitat încă!

Unde visați să călătoriți?
Murad: Noi avem un obicei  - de a vizita țărmurile îndepărtate  în primul rând, pe când cele apropiate (din punct de vedere geografic) le lăsăm în ultimul rând. Dar anul acesta Grecia a devenit o adevărată descoperire pentru noi! Punctul următor —  țările scandinave.

Что входит в вашу косметичку для путешествий?
Natalia: Eu iau cu mine în avion patch-uri și măști tisulare, folosesc uleiuri aromatice relaxante, consum multă apă pentru a evita deshidratarea. Uneori, timp de o lună, reușim să vizităm 5 țări diferite, cu climă și fusuri orare diferite, ceea ce este un mare stres pentru organism. Din acest motiv sunt foarte exigentă la capitolul de îngrijire a părului și pielii, practic yoga și meditez. Când revin în Moscova, merg la saună —acesta este ritualul, care mă salvează.

Идеальное место для встречи Нового года?
Natalia: Am sărbătorit Revelionul în multe țări, dar pentru noi această sărbătoare rămâne o sărbătoare de familie, cu multă zăpadă, olivie, pom de Crăciun, vin spumant și cei mai apropiați în preajmă. În acest an, ne dorim să sărbătorim Anul Nou la Moscova și apoi să plecăm undeva în țările calde. 
Murad: O opțiune ar fi să adunăm prietenii și să o ștergem în Laponia. 

Text: Foto: Oriflame