Ajunsă pe rețelele sociale: studiem tendințele de frumusețe -SMM

Selfie, bucate, follow me to și colaje — către 2018 astfel de poze pe rețelele de socializare deja demult au devenit o anti-tendință. Am găsit pentru tine cinci idei proaspete pe paginile brand-urilor cosmetice. Inspiră-te și primește Like-uri!

1. GLUMELE LA O PARTE
Mi-am vopsit ochii cu rimel si am strănutat, am cumpărat un nou highlighter și nu m-am putut opri, am desenat săgeți pe toată pleoapa în încercarea de a le face identice - pe Internet găsim mii de poze amuzante de acest gen, în care multe fete se regăsesc . Dăm share, după cum o face și @hudabeauty — beauty-bloggerul Huda Kattan, cu 25 de milioane de abonați! 

Câteva fapte sincere despre umor: 4 din cele 5 mari grupuri VKontakte și 4 din cele 10 canale de top Youtube sunt dedicate acestuia. Un motiv bun pentru a râde de tine însuți

2. REGIZOR PENTRU EA ÎNSĂȘI
Este mai bine să vezi o dată decât să auzi, să citești, să vezi o lecție în poze, să încerci, să te speli, să încerci din nou, să arunci peria, pentru că nimic nu se primește... Instagram-ul  îți vine în ajutor! Deja de mult timp, marile brand-uri își arată produsele în acțiune folosind lecții video.

Ce poți face tu? Încearcă să faci un bumerang cu un Swatch al noului ruj sau să filmezi cum îți aplici machiajul zilnic, accelerează video și adaugă muzică. Acesta este modul în care se nasc blogurile de frumusețe cool!

3. DINCOLO DE LIMITE
Tinerețea ca cifra din pașaport, parametrii 90х60х90 și alte standarde deja fac parte din domeniul trecutului: brand-urile cosmetice provoacă stereotipurile și ne învață să ne iubim, indiferent de vârstă, greutate, culoarea pielii, sau caracter. Noi, cei de la Oriflame, considerăm, că femeia este atrăgătoare la orice vârstă: anume despre acest videoclip inspirat cu Tatiana Neklyudova și Daria Milka în Instagram-ul nostru @oriflamemmoldova

Nu încerca să te machiezi sau să porți o ținută trendy, precum sute de domnișoare moderne identice: încercând ceva nou, rămâi fidelă Eului propriu, stilului și viziunii asupra vieții. Și nu-ți fie frică să demonstrezi acest lucru! 

4. VÂRSTA FRAGEDĂ
Desenele  pe tapet, distrugerea apartamentului în totalitate— absolut totul pare frumos și chiar foarte drăguț, dacă o fac copiii. Acesta este un mecanism de apărare: potrivit oamenilor de știință, o astfel de reacție este inerentă în noi printr-o natură înțeleaptă pentru a ne proteja puii în mediul sălbatic.
Nu poți merge împotriva instinctelor, iar brandurile o folosesc în mod activ: din ce în ce mai des se pot vedea tineri "artiști de make-up" cu o abordare foarte neobișnuită a machiajului. Invită și tu oaspeții mici, în Instagramul tău  - sau dă Share imaginelor de pe net.

5. EU VĂD ASTFEL
La un moment dat, bloggerii au decis că e prea plictisitor să-ți vopsești buzele cu ruj și genele cu rimel. Face-art, în stil impresionist, buzele, similare cu botișoarelor de animale, paiete, accente de culori îndrăznețe – iată ultima tendință!

Devin-o un adevărat artist, folosind mijloacele obișnuite într-un mod nou, sau propune abonaților să discute lucrările make-up artiștilor cunoscuți — zeci de comentarii asigurate.

Text: Foto: Oriflame