Instagram Stories: cum să vă desfășurați activitatea, cum să postați și cum vă va ajuta acest lucru în afacerea Dvs

Mulți percep Stories ca o modalitate rapidă de a împărtăși impresiile, fără a supraîncărca profilul său. Dar multe conturi de afaceri utilizează, în mod activ, această funcție. Poate încerci și tu?

1. ALEGE FORMATUL
Intră în aplicație și găsește în colțul din stânga sus al ecranului pictograma "Istoria ta"/ Your story. Cu ajutorul acesteia poți posta poze, video, texte și să faci transmisiuni video în direct. Îți dorești să împărtășești rapid o poză cool? Să arăți unde ești, și cu ce te ocupi? Sau să ții un mini-seminar, să-ți exprimi opinia și să primești momentan un feedback? Alege formatul, care se potrivește mai mult scopurilor tale. Tot, ce postezi în Stories, dispare după 24 de ore — totuși, mereu poți salva postarea în «Actual».

2. ALEGE O ABORDARE CREATIVĂ

Pozele și video în Stories nu necesită o asemenea prelucrare, precum acelea, pe care le postezi pe profilul tău —ele nu trebuie neapărat să fie în același stil sau culoare. Încearcă filtre și efecte speciale diferite — aceasta este chiar mai vesel, aici nu există restricții! Adaugă text și  autocolante, emoji, imagini și hashtag-uri pe pozele și videoclipurile gata: toate aceste instrumente le poți găsi în colțul drept de sus de pe ecran.  Efectele speciale te vor ajuta să faci video-urile mai creative. De exemplu,regimul BOOMERANG presupune filmarea unor video-uri scurte, redându-le înainte și înapoi. «SUPERZOOM» vă permite să creați un efect dramatic cu «aplicarea» camerei asupra obiectului pe un fundal de muzică dramatică. «FILMAREA/FOTOGRAFIEREA INVERSĂ» redă video-ul în direcția opusă, iar regimul «FREE HANDS (mâini libere)» vă permite să înregistrați video, fără a apăsa butonul pe ecran.

3. PRIMEȘTE REZULTATUL
Stories — este un content viu dinamic, cu ajutorul căruia poți să discuți cu publicul tău, și să obții instantaneu informația cu privire la numărul de vizualizări, și chiar să-ți dezvolți brand-ul personal. Demonstrează «bucătăria» mediului de afaceri: astfel vei spori loialitatea și vei deveni mai aproape de followeri. 
 
Text: Foto: Oriflame