Cum să devii un blogger: 5 exemple de succes de la Oriflame

O situație cunoscută: promovezi brand-ul, postezi în mod regulat postări, filmezi videoclipuri și creezi un conținut grozav pe rețelele de socializare, dar totuși, nu vezi nici o reacție. Cum să procedezi? Doar nu ai să te întorci în oficiu… Învață de la comentatorii oficiali Oriflame! În ciuda numărului diferit de abonați, recenziile, videoclipurile și postările primesc mii de like-uri și sute de vizualizări. Cum le reușește acest lucru? Ei utilizează metodele blogger-ilor de frumusețe, cu milioane de utilizatori!

IRINA BASYUK, RUSIA (KRASNODAR)
Fiecare text, video sau look al Irinei se distinge printr-un perfecționism adevărat. Urmărim comentarea și analiza parfumului, dar în același timp observăm accesoriile, machiajul și manichiura eroinei, care completează istoria. Irina pronunță întotdeauna denumirea produsului și codul, indică compoziția și ingredientele active și, de asemenea, utilizează efecte emoji și de desene animate în instagram, fără să-i fie frică să arate amuzant. Comentariile detaliate sunt afișate pe pagina sa de pe YouTube, iar cele scurte sunt plasate în Instagram. Comod! 
Rezultatul: 24 mii de utilizatori, de la 500 la 3000 Like-uri, 1452 postări. 

Follow: @irinabasyuk

ANNA SHAPIRO, RUSIA (NOVOSIBIRSK) 
Profilul lui Anna Shapiro de pe Instagram arată ca un adevărat blog al stilului de viață. Anna vorbește despre produsele pe care le-a plăcut, afișează look-uri cu imagini în formatul "înainte și după" și, de asemenea, vorbește despre călătorii. Un stil unic și un plan de conținut clar – ceea, ce trebuie să învățăm de la Anna, care are peste 14 mii de utilizatori subscriși.

Dă like paginii: @shapiro.anna_

AINURA NASYROVA, KAZAHSTAN
Un observator oficial al Oriflame Kazahstan și Asia Centrală, Ainura Nasyrova este o mamă fericită a doi copii, o soție și un antreprenor de succes. Conținutul blogului Anei poate fi, de asemenea, împărțit în 3 părți: stilul de viață, impresiile despre produs și sfaturi business. Ainur postează videoclipuri cu o frecvență de invidiat, respectă întotdeauna același stil, fundal și lumină, deci, nu e de mirare că postările ei primesc de la 500 la 4000 de vizualizări. Ainur are multe publicații despre familie și copii, ea vorbește sincer despre afacere și despre succesele ei, împărtășește opinia ei despre master-clase. Și în lista noastră ea este singura persoană cu 30 de mii de abonați. Urmează exemplul ei!

Caută pe rețelele sociale: @ainura.nasyrova

GULNARA JORAEVA, KYRGYZSTAN
"Îmi împărtășesc dorințele" - așa Gulnara descrie blogul ei pe Instagram cu 8 mii de abonați. Și, într-adevăr, există povestiri motivaționale, fotografii din călătorii și întâlniri cu echipa, precum și lecții video pas cu pas, (analizați mai atent!). Lumina bună, muzica, emoțiile, gesturile și buna dispoziție te încarcă de plăcere, stârnindu-ți interesul de a urmări videoclipurile ei... înțelegeți imediat ce să faci, videoclipul durând până la un minut.  Ne place că Ainur este absolut naturală în video, experimentând cu formatul. Acesta nu este un atelier de teatru cu un scenariu clar, ea descrie pur și simplu impresiile sale cu privire la produs și împărtășește planurile sale. Perfect, interesant și niciodată plictisitor!

Dă Like paginii: @gulka_djoraeva

ELENA BEREZKO, BELARUS
Instagram-ul Elenei — un exemplu interesant al blogului unui stil de viață al unei domnișoare. Un astfel de blog ai putea conduce și tu. Îți împărtășești succesele și planurile pentru tot anul, vorbești despre călătoria în New York, îți prezinți familia și prietenii (și nici într-un caz nu postezi poze standard perfect planificate!). Mai mult ca atât, ne plac mult postările cu hashtag-ul #comentatoroficialoriflame – sunt frumoase și amuzante. De îndată apare tentația de a cumpăra un asemenea ruj roșu și de a afla mai multe despre această domnișoară. Așa au început cei mai cool bloggeri. Încearcă și tu!

Urmează exemplul: @elenaberyozko

Text: Foto: Arhiva personală a eroinelor, Oriflame