Anul Nou în stil eco: 4 lifehacks de la Eco Moș Crăciun

Ambalează cadourile cu propriile mâini, umple casa cu parfumul unui pom de Crăciun viu și alege cel mai bun pentru cei dragi – învață cum să sărbătorești Anul Nou cu grijă pentru planetă.

Materiale ecologice pentru ambalarea cadourilor

Imaginează-ți doar câte ambalaje și panglici ajung în coșul de gunoi în câteva ore după petrecere. Viața decorului este scurtă așa că încearcă să nu folosești plastic.

 Împachetarea cadourilor frumos și festiv poate fi realizată cu materiale mai sigure pentru planetă, cum ar fi hârtia simplă. Vezi exemplu de mai jos și urmează pașii! Folosește hârtie craft, carton, sfori, ață, conuri, ramuri de molid – orice îți spune imaginația.  


Jucării de brad handmade

Cum arată un brad tipic suedez? Baza bradului este ascunsă într-un coș voluminos, în jurul lui cadouri ambalate în hârtie craft. Pomul este decorat de obicei cu puține jucării vintage sau handmade. Celebrul cal Dalarne își ia locul lângă șemineu.

Principiul decorului este ca totul să fie cu măsură. Realizarea decorului de Anul Nou cu propriile mâini este o tradiție specială. Ghirlande simple de hârtie, o coroană de Crăciun din ramuri de molid și decorațiuni cu mărgele pot fi făcute de orice membru a familiei.


Fără veselă de unică folosință

Farfurii de plastic care pot fi aruncate după sărbătoare și fără veselă de spălat – te îndemn să renunți la o astfel de abordare în Noul An. Plasticul de unică folosință trăiește pe masă doar o seară, dar în natură se descompune de la 100 la 1000 de ani. Amenajează masa cu farfurii albe și adaugă elemente de decor – șervețele de hârtie, prosoape, conuri de pin, ramuri de brad și lumânări.  


Cadouri cu grijă față de cei dragi

Îmi plac cadourile care ascund în ele o parte de natură, așa că nu voi greși niciodată cu produsele Oriflame. Acordă atenție parfumurilor – aceste au la bază alcool 100% natural. Love Nature și Beautanicals sunt formule lavabile, biodegradabile, iar ambalajul este din plastic reciclat. Omega-3 de la Wellness deține certificat Friends of the Sea, complexul de calciu marin și vitamina D este realizat cu calciu bioactiv recoltat conform criteriilor de regenerabilitate în apele curate de pe coasta Islandei.

Vizitați site-ul web md.oriflamenewyear.com și treziți-l pe Moș Crăciun - creați un avatar personal de Anul Nou și împărtășiți dorințele magice apropiate pentru anul viitor.