Aroma celebrităților

La Moscova a fost prezentată noua apă de toaletă Excite Force – un parfum inspirat din puterea vântului.

Principala surpriză a oaspeților a fost apariția cântărețului Dima Bilan. Oriflame colaborează cu Dima nu primul an: unul din roadele prieteniei de durată a fost prima versiune a parfumului Excite, rămânând un bestseller din 2009. Alături de Dima noua aromă Oriflame mai este reprezentată de directorul global de marketing, categoria parfumuri Kristin Dekurt, directorul de comunicare Serghei Antonov, și redactorul-șef al revistei Interview Aliona Doletskaya. 
 

Dima Bilan: „Pentru mine colaborarea cu Oriflame – este o coincidență importantă și simbolică. Până acum acesta era o aromă ușoară, liberă fără un caracter obligatoriu, ce se potrivea cu starea mea de spirit. Timpul însă trece și în decurs de 6 ani multe s-au schimbat – și în viață mea, și pe plan profesional. Toate aceste schimbări sunt încorporate în noua aromă Excite Force. Pentru mine compoziția acestui parfum cu note expresive este ceea ce eu prefer în arome și cosmetice. Excite Force reprezintă starea mea de spirit actuală și atitudinea.”


Tema noului parfum a fost dezvoltată de Kristin Dekurt, povestind oaspeților despre caracteristicile Excite Force:

„Una dintre cele mai clare tendințe în parfumerie – contrastul. În noul Excite Force nu doar că simțiți diferența dintre notele de top și cele de bază, dar și pe toată perioada menținerii aromei în orice moment puteți simți contrastul dintre prospețimea fructelor și căldura învăluitoare. După părerea mea, prin ce se deosebește Excite Force de alte parfumuri pentru bărbăți este că nu e un miros banal și reflectă caracterul lui Dima – curajos și matur.”


Oriflame: Nu o data ai zis că nu există o imagine ideală pentru bărbat sau femeie – fiecare îi vede în felul său. Cum arată femeia ideală pentru tine?

Dima: Am observat că îmi trezesc interes femeile care sunt entuziasmate de ceva important. Eu mă dedic în totalitate lucrului de aceea aș dori să văd o femei ce se dedică cu aceeași pasiune care să mă inspire. Ea este imprevizibilă într-o relație, dar previzibilă în principal, fundamentală.


Excite Force

Aliona Doletskaya de asemenea, și-a expus părerea asupra noului produs: „Parfumul este un detaliu important la care atrag atenția când fac cunoștință cu o persoană. În ceea ce privește apa de toaletă Excite Force, pentru mine această aromă nu sună categoric pentru bărbați, eu l-aș numi un parfum unisex. Înainte de prezentare împreună cu Dima ne-am parfumat și am observat că pe fiecare din noi această aromă se deschis diferit.”


Ce proiecte noi planifici? Ceva intrigant?

Dima Bilan: spre toamnă o să apară filmul „Muzica în gheață”, în care am jucat primul meu rol și pentru mine chiar este un eveniment intrigant. Desigur, noul album este planificat și o mulțime de noi proiecte. Dar pe acestea le lăsăm să devină surprize plăcute. Un lucru sigur: fără proiecte interesante anul acesta nu va trece.

Mulți dintre cititorii noștri așteaptă cu nerăbdare apariția noului parfum Excite Force. Ce le-ai dori?

Dima Bilan: Cel mai important lucru – să fie fericiți și să-și urmeze visele. Îmi doresc ca în viața fiecărui dintre voi lucrurile să fie așa cum vi le planificați. 

Text: Foto: Oriflame