Skip to main content Skip to main menu Skip to search

CREEAZĂ-ŢI VIAŢA CU CARE TE VEI MÂNDRI

Venit stabil și decent, frumusețe, încredere în viitor – și toate acestea chiar acum! Compania Oriflame face cea mai bună ofertă de pe piață pentru a vă construi afacerea dvs.

De 50 de ani compania Oriflame îndeplinește visurile. Cosmetică de înaltă calitate la prețuri accesibile și cele mai bune oportunități pentru realizare personală, ce ajută milioane de oameni din toată lumea să arate bine, să câștige bani și să se bucure de viață. 

Tindem să ajutăm fiecare consultant să își realizeze potențialul și să înceapă o carieră. Sistemul simplu și de încredere pentru dezvoltarea afacerii vă permite să alegeți cele mai interesante oferte și obține cât mai multe de la colaborarea cu Oriflame!

Începeți să vă realizați visurile chiar acum!

REDUCERE DE 20% DE LA PRIMA COMANDĂ!


Reducere de 20%  este disponibilă imediat după înregistrarea în compania Oriflame și este valabila chiar de la prima comandă, indiferent de suma comenzii. 
O gamă largă de produse cosmetice decorative, produse inovatoare pentru îngrijirea pielii, produse de igienă, accesorii elegante și produse unice Wellness care vă vor ajuta să vă realizați visul de frumusețe și sănătate!

 

PREMIER-CLUB

  


Aveți posibilitatea de venit suplimentar? Plasați o comandă de 150 BP*,  și reducerea dvs. va atinge cota record de 25% de la suma comenzii!

Cum se obține reducerea de 25%? 

E simplu:


20% (Reducerea consultantului Oriflame) +3% (reducerea suplimentară la 150 BP de la prețurile de catalog)** +3% (volumul discount-ului la plasarea comenzii de 150 BP)***=25%
Plasați o comandă de 300 BP*,  și reducerea dvs. va atinge cota record de 29 % de la suma comenzii!
20% (Reducerea consultantului Oriflame) +5% (reducerea suplimentară la 300 BP de la prețurile de catalog)** +6% (volumul discount-ului la plasarea comenzii de 600 BP)****=25%

Plasați o comandă de 100 BP în două cataloage consecutiv și obțineți posibilitatea de a comanda orice produs cu 50% reducere!

Propuneți produsele din catalog prietenilor și cunoscuților și primiți primul profit în Oriflame!

*Bonus Puncte – indicator convențional atribuit fiecărui produs Oriflame și este indicat în catalog.
**Reducerea se calculează în baza catalogului în care are loc înregistrarea.
***Reducerea conform Planului de Succes pe care o primește consultantul la plasarea comenzilor de 150 BP-299 BP în perioada catalogului. Reducerea cuprinzătoare de 3% de la volumul vânzărilor (VV).
**** Reducerea conform Planului de Succes pe care o primește consultantul la plasarea comenzilor de 300 BP-899 BP în perioada catalogului. Reducerea cuprinzătoare de 6% de la volumul vânzărilor (VV).


A obține venit nelimitat și a costuri o afacere cu Oriflame este simplu: învățați prietenii și cunoscuții în echipa personală, începeți să vă construiți și dezvoltați structura. Un total de 20 de ore pe săptămână este suficient pentru a închide nivelul de Director ** în doar un an!

 

VENITUL VA CREȘTE ODATĂ CU STRUCTURA DVS.3% 150BP în EP*

6% 300 BP în EP

9% 900 BP în EP

12% 1800 BP în EP

15% 3000 BP în EP

18% 5000 BP în EP

22% 7500 BP în EP


*Echipa Personală (EP) – un grup de consultanți invitați în companie de consultantul-sponsor care intră în structura sa, cu excepția consultanților cu nivelul de 22% și echipele lor.

**Director – definire din Planul de Succes

***Senior manager - definire din Planul de Succes

Dacă Echipa Personală plasează comenzi de 7500 BP în perioada catalogului (sau plasează comanzi de 300 BP în Echipa Personală plus o grupă de 22% sau două grupe de 22% în primul nivel  și vor repeta rezultatul în următorul catalog, veți primi bonusul maxim!)

PROGRAMUL AUTOMOBILUL VISULUI TĂU

  • În echipa Diamond – Volvo S60
  • În echipa executivă – Volvo S80
Închide nivelul Diamond Director și participă în Programul «Automobilul visului tău»!                  CONFERINȚE ȘI EVENIMENTE 
Urcați treptele Scării de Succes și îmbunătățiți-vă calitatea vieții. Închide nivelul de Director și primește invitație la Banchetul Directorilor. Mergeți înainte și vei putea de trei ori în an călători în diferite colțuri ale lumii la conferințele anuale internaționale. Îndeplinește-ți visul de a călători.

Atinge noi înălțimi urcând pe Scara de Succes și primește de la 1000 până la 1 000 000 dolari în drumul spre vis conform Planului de Succes.

CREEAZĂȚI VIAȚA DE CARE TE VEI MÂNDRI!


 

Descarcă: