Skip to main content Skip to main menu Skip to search

Măsuri de siguranță

Vă mulțumim că sunteți membrii comunității noastre și că alegeți produsele noastre în fiecare zi. Suntem alături de voi şi suntem pregătiţi să vă oferim soluţii pentru a vă putea continua activitatea în siguranţă, pentru a vă putea bucura de produsele preferate alături de clienţii voştri.

 

Prin urmare, vă informăm care sunt măsurile de siguranţă luate până în prezent:

 

 

Impunem aceleaşi standarde înalte de siguranţă şi partenerilor noștri de afaceri, care se ocupă de livrările dvs., astfel încât fiecare comandă să ajungă în siguranță la destinație.  Aceştia şi-au luat măsuri de siguranţă suplimentare printre care: dotarea sediilor cu dezinfectant, dezinfectarea perioadică a centrelor de tip Ship&Go şi a depozitelor, dotarea curierilor cu mănuşi şi măşti de protecţie, monitorizarea temperaturii corporale la începerea programului de lucru.

De asemenea, monitorizăm toate informațiile oficiale disponibile pentru a fi siguri că nu există niciun risc de infecție în nicio etapă a procesului de livrare.

 

Trecem printr-o perioadă plină de schimbări, de aceea obiectivul nostru este să ne asigurăm că vă simțiți în siguranță colaborând cu noi, pentru a vă putea bucura în continuare de produsele preferate, voi şi clienţii voştri.

 

Vă încurajăm ca în următoarea perioadă să folosiţi modului de plăţi online pentru a limita contactul fizic cu alte persoane.

 

Modul de operare nu se schimbă – primim comenzile voastre în continuare şi le pregătim de livrare ca şi până acum.

 

Echipa Oriflame